Όσο οι γιορτινές μέρες πλησιάζουν, η διάθεση όλων μας γίνεται όλο και πιο ζεστή, ενώ η χαρά της προσμονής για τα Χριστούγεννα είναι στο απόγειό της.

Σε αυτή την όμορφη συγκυρία, οι σύλλογοι γονέων των σχολείων ορεινών χωριών της Λευκάδας, Καρυάς και Σφακιωτών, υπό την σκέπη του πολιτιστικού συλλόγου Απόλλων Καρυάς, οργανώνουν ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο πανηγύρι. Αποκλειστικός σκοπός τους, να έρθουν κι άλλα χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών αλλά και των ενηλίκων!

Πότε θα γίνει το Christmas Bazzar;

Χριστουγεννιάτικο Bazaar στην Καρυά

Στις 18 Δεκεμβρίου 2022, και ώρα 10.00πμ με 5.00μμ, η Καρυά θα γεμίζει στολίδια, χαρά και μουσική! Στο όμορφο γραφικό χωριό που είναι υπέροχο κάθε εποχή, η μεγάλη πλατεία είναι ήδη στολισμένη και έτοιμη να διασκεδάσει όποιον ανηφορίσει στα καταπράσινα βουνά.

Μόλις 15 χιλιόμετρα μακριά από τη Λευκάδα και 13 χιλιόμετρα από το Νυδρί. Το κτίριο του παλαιού Κοινοτικού καταστήματος Καρυάς και νυν ΚΕΠ, θα φιλοξενήσει τους Χριστουγεννιάτικους πάγκους καθώς και όλες τις διασκεδαστικές δραστηριότητες σε ένα ζεστό περιβάλλον.

Τι θα βρούμε εκεί?

Στα πλαίσια αυτής της όμορφης γιορτής, οι επισκέπτες θα βρουν στα στολισμένα ξύλινα σπιτάκια, ποικίλα οικονομικά δώρα και στολίδια για τους φίλους τους και τους ίδιους. Σπιτικά γλυκά και παιδικά χριστουγεννιάτικα μπισκότα.  

Κι ενώ οι γονείς θα ψωνίζουν και θα χαζεύουν, οι μικροί φίλοι από τις 11.00πμ έως τις 12.00μμ, θα μεταμορφωθούν σε ζωάκια, ταρανδάκια, χιονονιφάδες και ότι άλλο φανταστούν, με το face painting που επιμελείται με χαρά η Δέσποινα Μποζατζή. Από τις 12.00μμ έως τις 14.00μμ οι μικροί φίλοι απασχολούνται από τον Μπο και την Μπου, με διάφορα παιχνίδια και με δημιουργίες με μπαλόνια που θα τα ξετρελάνουν! Μετά το παιχνίδι, 14.00μμ θα προβληθεί παιδική ταινία, ενώ θα υπάρχει και πάγκος με κεράσματα για τα παιδιά. Όλα αυτά δωρεάν!

Όσο για το φαγητό, δεν έχετε παρα να απολαύσετε τα φρεσκοψημένα σουβλάκια στο BBQ, συνοδευόμενα από ζεστό κρασί, μπύρα ή τσίπουρο με μικρό κόστος.

Στο πανηγύρι αυτό θα έχει παρουσία και το Χαμόγελο του Παιδιού με σκοπό την συγκέντρωση ποσού για τους σκοπούς του ιδρύματος.

Μια υπέροχη ευκαιρία για να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα μας, μας περιμένει στην Καρυά. Θα τα πούμε όλοι εκεί!!

Χριστουγεννιάτικο Bazaar στην Καρυά

Καλά Χριστούγεννα!